Harstad sykkelpark

Sykkelhuset

Det nye Sykkelhuset i Harstad Bike Park åpnet juli 2023. Her er det kafé ved arrangement i regi av HCK, selskapslokale, møterom, kjøkken, garderobe, toaletter, mekkerom, garasje, lager mm. Det vil også være gratis tilgang til toaletter fra utsiden av bygget for besøkende av sykkelparken mellom kl 07-23.
I, og utenfor huset finnes også tilgang til gratis WIFI for brukere av sykkelparken. Søk opp Harstad Bike Park på wifi.

Lokalene egner seg perfekt til sosiale sammenkomster og festlige anledninger, og leies ut på forespørsel både privat og næringsliv.

Om sykkelhuset

Bygget, som er tegnet av arkitekt John Arne Traasdahl i Norconsult, er et et unikt tilbud i Harstad og regionen for øvrig. Her blir det åpen kafé ved arrangement i regi av HCK, med terrasse, hvor benker og sittegrupper fritt kan benyttes for både medbrakt mat og fristelser kjøpt i kaféen ved arrangement. Det vil også være gratis tilgang til toaletter for brukere av sykkelparken mellom kl 07-23. Dørene stenges automatisk. I sykkelhuset finnes også garderober, toaletter, mekkerom, møterom, og flotte selskapslokaler med kjøkken for utleie.

Bygget eies og driftes av Harstad Cykleklubb, og leies ut til private og næringsliv.

Lokaler med høy standard

Lokalene har høy standard og danner de perfekte omgivelser for ditt arrangement, enten det er bryllup, konfirmasjon, dåp eller annen stordag. Det er fleksible løsninger, moderne design og interiør, og en helt unik beliggenhet midt i Harstad Bike Parks naturskjønne omgivelser.

Det er plass til 76 personer ved langbordoppsett eller 54 personer med kaféoppsett. Vi har dekketøy og glass til 80 personer.  Alt av dekketøy, kopper, glass, storskjerm, mikrofoner og tilhørende AV-utstyr, og musikkanlegg finnes på stedet.

Kurs/ konferanser og møter

Lokalet egner seg også svært godt til bedrifter eller foreninger som ønsker noe unikt, litt utenfor sentrumsområdet. Her er det gratis parkering. Lokalet har plass for presentasjon foran en mediavegg for inntil 40 personer.

Det finnes i tillegg et eget møterom i 2. etg med behagelige kontorstoler til 10 personer.

På mesaninen i 2. etg finnes det også en sofalounge med sitteplass til 10+ personer i tillegg til et mingleområde med barsofaer og bord. Her er det mulig å trekke seg litt unna og nyte utsikten utover parkområdet.

Se eksempel på bordplasseringer her: [2,28 MB]

Regler for utleie

Aldersgrense for utleie er 30 år og ansvarlig leietaker må være til stede under hele perioden. En elektronisk kontrakt fylles ut i forkant av leieforholdet.

Vask (obligatorisk i helgene) 2 500,-.
Ved bestilling i helgene betales et depositum på 4 000,-.
Avbestilling/ endringer må skje minst en uke før leieperioden.
Se priser for leie i bookingløsning!

Ta kontakt med Stian K. Evensen ved andre forespørsler eller spørsmål: tlf.: 408 95 549, e-post: stian@evensen.io.

Booking av sykkelhuset