Harstad sykkelpark

Nå kan du støtte Harstad Bike Park!

Publisert
24 august 2023

Nå kan du være med å støtte til drift og utviklingen av Harstad Bike Park ved å kjøpe et unikt klistremerke til en rabattert pris ut året på 250 kr. Klistremerket kan festes på sykkelen, hjelmen, bilen eller der du måtte ønske å vise frem din støtte til sykkelparken i Harstad.

Det skal fortsatt være gratis å sykle i sykkelparken, men dette tilbudet er til de som vil et bidrag til at Harstad Cykleklubb kan fortsette den gode jobben som er gjort til nå med å holde den fri for søppel, klippe gress, greiner, trær, reparere løyper, holde toalettene åpne, gratis wifi osv, slik at den fortsetter å fremstå som en attraktiv fornøyelsespark for byen. Vi håper også å kunne utvikle nye løyper, hopp og mestringsøvelser i fremtiden.

Klubben har store utgifter til drift av sykkelparken, servicehuset og ikke minst låneopptak til hele prosjektet.

Klistremerkene fås kjøpt bla hos Linn-Cecilie Holst i Informasjonen på Coop OBS, på Leon Sport og i Sykkelhuset på ukedager mellom kl 8 og 16. Eller ta kontakt med klubben på mail eller telefon.

Betaling skjer med Vipps til Harstad Cykleklubb, Vippsnr 20887

Tusen takk for støtten og all fremsnakking. Vi er helt avhengig av dette for kunne utvikle sykkelparken videre til glede for alle våre besøkende.